Radionica TijeloRIJEČI- Što govori koža vrlo je zanimljivo osmišljena. Voditeljice su bile vrlo elokventne, susretljive, s pomno odabranim zadatcima. Najviše me se dojmio rad s tekstom i čitanjem na drugačiji način. To mi je bilo otkriće i mislim da ću ubuduće još istraživati i koristiti tu metodu čitanja naglas. Druga stvar koja me se dojmila je bilo upoznavanje različitih stvari kroz dodir. Nakon tih vježbi čini mi se da sam postala svjesnija svojih dodira. Mislim da ovdje leži još mnogo neotkrivenih potencijala.
Andrejka Skračić

Hvala vam objema što ste me pokrenule. Jučer sam vozila bicikl nakon 100 godina. I u Maksimir se spremam autom, kojeg sam se isto bojala voziti. Riječ mi je ležala, a pokret se otkočio. Cure, otkočile ste me. Naježile.Tko zna kamo će me odvesti ovaj vlak?!
Jadranka Gottlicher

Meni je ovaj proces bio super inspirativan i zanimljiv. Hvala Josipa i Neva.
Ira Ferris

Dragi sudionici, bila mi je čast i zadovoljstvo. Gledala sam monumentalnog Tina Lemca koji čita tečno i jasno naše pjesme u samom središtu Zooma kojeg je ipak riječ nadmudrila. Drago mi je kako se spontano okupila grupa oko Nevine i Josipine već izgrađene vizije i koncepta “ježenja” na kojem dugo rade. I grupa je povezana, vjerujem da je to najvrednije što smo dobili.
Maja Gregl

Radionica mi je bila zanimljiva jer sam izašla iz uobičajenih obrazaca kretanja, a pogotovo mi je novo bilo izražavanje riječju uz pokret. Čini mi se da sam uspjela prijeći u prostor u kojemu sam se usuđivala nešto izgovoriti. Nakon radionice sam bila jako zadovoljna i zbog kretanja i zbog izlaska iz zone komfora i otvaranja novog područja mogućnosti izražavanja.
Ana Janjatović- Zorica

Radionicu u Pazinu mogu opisati kao jedno katarzično iskustvo. Doživjela sam neke stvari koje sam dugo držala u sebi i prije nisam imala priliku izbaciti iz sebe
Nina Kamenjarin

Pronašao sam novo iskustvo i nova poznanstva. Otišao sam s novim idejama, sigurniji u sebe i u svoje stvaranje. 
Denis Vitaljić