Hvala vam objema što ste me pokrenule. Jučer sam vozila bicikl nakon 100 godina. I u Maksimir se spremam autom, kojeg sam se isto bojala voziti. Riječ mi je ležala, a pokret se otkočio. Cure, otkočile ste me. Naježile.Tko zna kamo će me odvesti ovaj vlak?!
Jadranka Gottlicher

Meni je ovaj proces bio super inspirativan i zanimljiv. Hvala Josipa i Neva.
Ira Ferris

Dragi sudionici, bila mi je čast i zadovoljstvo. Gledala sam monumentalnog Tina Lemca koji čita tečno i jasno naše pjesme u samom središtu Zooma kojeg je ipak riječ nadmudrila. Drago mi je kako se spontano okupila grupa oko Nevine i Josipine već izgrađene vizije i koncepta “ježenja” na kojem dugo rade. I grupa je povezana, vjerujem da je to najvrednije što smo dobili.
Maja Gregl

Radionica mi je bila zanimljiva jer sam izašla iz uobičajenih obrazaca kretanja, a pogotovo mi je novo bilo izražavanje riječju uz pokret. Čini mi se da sam uspjela prijeći u prostor u kojemu sam se usuđivala nešto izgovoriti. Nakon radionice sam bila jako zadovoljna i zbog kretanja i zbog izlaska iz zone komfora i otvaranja novog područja mogućnosti izražavanja.
Ana Janjatović- Zorica

Radionicu u Pazinu mogu opisati kao jedno katarzično iskustvo. Doživjela sam neke stvari koje sam dugo držala u sebi i prije nisam imala priliku izbaciti iz sebe
Nina Kamenjarin

Pronašao sam novo iskustvo i nova poznanstva. Otišao sam s novim idejama, sigurniji u sebe i u svoje stvaranje. 
Denis Vitaljić